Keltainen pallo, pinkki pallo ja valkoinen pallo

Tuo keltainen suuri rantapallo herätti ihmetystä niin siskossa, kuin hänen veljessään. Kauniin värinen keltaisella pohjalla oleva Beach Volley pallo, jossa vihreät palmut huojuivat. Sitä oli mukava rannalla nakella ja nurmikolla ihmetellä. Kevyt kiva ystävällinen pallo, josta mummakin piti. Kaunis hyvän mielen pallo, joka kuului ehdottomasti aurinkoiseen päivään Rodoksella viime syyskuussa.



Tuo pieni pinkki pallo, joka sopi hyvin pienen tytön tyllerön käteen. Kahdella korvalla ja kasvoilla oleva pienen lapsen iloksi tehty lelu toimitti virkaansa hyvin. Samoin kuin keltainen pallo, se kiinnosti kovasti, lähinnä pientä kulkijaa. Tuotti hänelle hyvää mieltä ja tuulta pelkällä olemuksellaan. Siinä vihreällä nurmella, meren ja vuorten syleilyssä sitä oli hyvä tutkiskella ja välillä maistellakin. Pehmeän tuntuinen sopiva käteen oli hyvä ostosvalinta läheisestä putiikista Rodokselta.



Tuo kova pienen pieni valkoinen golfpallo, jonka ympärillä maailma pyöri sen hetken. Hotellin aulan tiskiltä haimme mailat ja pallon. Menimme pihalle minigolfradalle pelaamaan. Jaksoimme ihmeellisesti keskittyä sen pienen pallon ympärille ja pelasimme suurella antaumuksella radan läpi. Pelin kulku kiinnosti molempia ja lopputulos oli kiitettävä, tasapeli ja molemmilla hyvä mieli. Palautimme pallon ja mailat tiskille ja kiitimme kohteliaasti. Oli aika lähteä uimaan.



 Rannalla kohtasimme Jennyn tekemän taideteoksen, tuon kivestä ja hiekasta syntyneen sydämen. Rakkautta ja energiaa niin monin tavoin aistittavissa tällä etelän lämmön mantereella. Kotiin viemisiä pitkäksi aikaa ja ihania lomamuistoja mieli tulvillaan. Kiitos sinä ihana saari ja loma.



Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Jokeri Pokeri Box Taikashow 40v

Pieni mies lähtee esikouluun

Miksi maailmani muuttui