Jokeri Pokeri Box Taikashow 40v



Pieni poika oli mumman luona syyslomalla yökylässä. Kuten kuvista näkyy, tehtiin hänelle hänen toiveestaan kotitoimisto. Siinä hän sitten rustasi joulupukille korvatunturille kirjettä. Kyllä on pukilla iso urakka saada kaikkien maailman lasten joululahjatoiveet rekeen mahtumaan. Taikurivehkeet herättivät suurta kiinnostusta, joten aasin siltana sitten seuraavaan Jokeri Pokeri Box Taikashow 40- vuotta tapahtumaan.


Simsalapim ja pieni suloinen kani nousee hatusta, tämän näimme ihan livenä Porvoon kulttuuritalossa Grandissa. Ja monta muuta upeaa taikatemppua ja hulvatonta juttua, joilla Kirsti ja Simo ottivat yleisönsä. Lapset olivat satasella mukana ja niin aikuisetkin. Hienoa viihdettä arjen keskellä, olipa kiva olla mukana.



Mumma ja Viivi aamutuimaan, mumman taikatemput ja päivän käynnistäminen.



Monelle lapselle ja aikuiselle tutut kasvot viihdyttivät hyvän taikashow esityksen merkeissä meitä lokakuun iltana.  Äidit ja isät, sekä mummut ja ukit olivat nähneet telkkarista vuosien saatossa kyseiset esiintyjät. Pitkän uran luoneena viihdemaailmassa, he jaksavat edelleen kiertää ja viihdyttää kansaa. Ja hyvä niin, livenä saa ihan erilaisen kosketuksen aiheeseen, kuin telkkarin välityksellä. Toivotaan heille vielä useita vuosia jatkaa uraansa viihdyttämässä Suomen kansaa.



Tuo mystisyyttä huokuva lava, ennen esitystä naulitsi katsojan aiheeseen jo ihan alusta alkaen.


Pienen miehen sanoin, tänne oli kiva tulla ja nähdä Taikashow esityksen ihmeellinen maailma. Kirstiltä ostettiin kotiin viemisinä taikakortit ja toive hokkuspokkus lootasta toivottavasti toteutuu. Pukki sen korvatunturilta porollaan tuo mahdollisimman monelle lapselle.





Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Pieni mies lähtee esikouluun

Miksi maailmani muuttui