Tulijaisia Rodokselta

Tulijaisia ostettiin ja saatiin. Matkalaukut punnittiin, kassit laskettiin ja tarvittavat muutokset kuljetuksessa tehtiin. Tyttäreni laittoi omat ylimenevät kilonsa minun matkalaukkuun, jossa ei vielä painorajat paukkuneet. Olo oli kuin kassi almalla, kun niiden kassien kanssa lähdettiin kotimatkalle. Oi sitä autuutta, kun sai kassinsa kotiinsa roudattua ja lopulta purettua. Ihan heti en matkalaukkua esille ota ja eihän siihen ole mahdollisuuttakaan. Monenlaista tavaraa oli tarjolla, vähän kuin tammimarkkinoilla Kuopiossa, monenlaista helppoheikkiä ja myyjää pöytineen. Tavaraa saavat myytyä, vaikkei aina sitä tarvitsekaan. Jos joskus tarvii, tämä savolainen sanonta, joka pätee myös muailmalla.

Tätä ihmeainetta After Bite Bugoffia ystäväni toivoi minulta tulijaisena Suomeen itselleen. Tuo ammoniakki pohjainen ötököiden hyljintäaine on kuulemma tehokas aine. Pitihän sitä itsellekin muutama puikko testattavaksi ostaa. Hinnankiroissa ei tämä aine ollut, hintaa vain 1.95 e per puikko. Tätä ihmeainetta ei kuulemma Suomesta saa.




 Mbmumma, merkkilaukku, rahapussi ja sanipokat. Sorruin itsekin nuorison pienestä painostuksesta. Yritin kyllä enemmän mummamallia, mutta ei mennyt ehdotukset läpi. Tyydyin kohtaloon ja olen siitä nyt hyvin onnellinen. Kerrankin jotakin tyyliä ostoksissani. Michael Kors, tuo veikkituote, mutta kyllä minulle kelpaa. Tuon yhdysvaltalaisen muotisuunnittelijan tekemä malli hiveli esteettistä silmääni. Hänet tunnetaan erityisesti naisten klassisten ja selkeälinjaisten vapaa-ajanvaatteiden suunnittelijana, sekä Muodin huipulle- televisiosarjan tuomarina. Hän on syntynyt 9.8. 1959 New York Wikipedia




 Mumma sai lahjaksi yllä kuvassa olevan kauniin turkoosi pinkin/lilan huivin,  alla olevan kaulakorusetin ja Rodos kahvimukin tyttäreni perheeltä. Halusivat muistaa mummanannynä olosta, kiitollisin mielin otin lahjoituksen vastaan. Tästä lahjoituksesta en varmaan joudu verolle pantavaksi lahjusten vastaanottamisesta.






Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Jokeri Pokeri Box Taikashow 40v

Pieni mies lähtee esikouluun

Miksi maailmani muuttui